* wyposażenie podstawowe wliczone jest w cenę usługi, dodatkowe wyposażenie dostępne jest za dopłatą; przy zamówieniu gastronomii przewidywane są zniżki cen za sale konferencyjne- zapraszamy do kontaktu pod adresem : marketing@hotelcity.pl
Wyposażenie podstawowe
- rzutnik multimedialny
- ekran
- bezprzewodowy dostęp do internetu
- klimatyzacja / ogrzewanie
- nagłośnienie
- pilot do obsługiwania prezentacji
- wskaźnik laserowy
- flip chart z papierem i flamastrami
- światło dzienne/możliwość zaciemnienia
Przerwa kawowa (propozycje do wyboru):
standard: (kawa; herbata- czarna, zielona i owocowa; woda mineralna gaz/bez gazu; mleko; cytryna; cukier; świeżo wypiekane francuskie ciasteczka) pojedyncza: 20 zł/osoba; całodzienna : 51 zł/osoba
standard+soki: (kawa; herbata- czarna, zielona i owocowa; woda mineralna gaz/bez gazu; soki 3 rodzaje; mleko; cytryna; cukier; świeżo wypiekane francuskie ciasteczka) pojedyncza: 24 zł/osoba; całodzienna : 60 zł/osoba
owocowa: (kawa,herbata- czarna, zielona i owocowa; soki; woda mineralna gaz/bez gazu; mleko; cytryna; cukier; kruche świeżo wypiekane francuskie ciasteczka; owoce) pojedyncza:30 zł/osoba; całodzienna :75 zł/osoba
* inne warianty przerw kawowych dostępne na zapytanie
lemoniada cytrynowa w dyspenserze : 6 zł/os
wrapy z tortili – mix opcji mięsnej i wegetariańskiej pojedyncze podanie : 16 zł/osoba
kanapeczki dekoracyjne klasyczne na chlebie mix opcji mięsnej I wegetariańskiej pojedyncze podanie ( 3 kanapeczki na 1 osobę): 18 zł/osoba
mini kanapeczki z ciabaty z mozzarellą, szynką parmeńską i rukolą (dostepna tez opcja wegetariańska: mozzarellą, pomidor suszony i rukolą lub mix) pojedyncze podanie : 20 zł/osoba
tartaletki mix z boczkiem oraz serkiem I szpinakiem pojedyncze podanie : 22 zł/osoba
tartaletki z owocami morza pojedyncze podanie : 24 zł/osoba
finger food opcja 1: volevanty z pastą bazyliową, babeczki z pastą z pieczonym boczkiem, tortilla z warzywami i szynką; pojedyncze podanie: 26 zł/osoba
finger food opcja 2 : volevanty z pastą bazyliową, volevanty z pastą paprykową, babeczki z pastą z pieczonym boczkiem, krakersy z hummusem i oliwką, ciabatty z salami, rukolą i pomidorami, grissini z szynką parmeńską, koreczki z oliwkami i serem, tortilla z warzywami i szynką; pojedyncze podanie: 45 zł/osoba
warzywa świeże pokrojone w słupki z dipem jogurtowym pojedyncze podanie: 15zł/osoba
Śniadanie w formie bufetu zimnego i ciepłego: 35 zł/os
Lunch/Obiad (serwowany):
Zupa lub przystawka+ 2 danie: 46 zł/os, z deserem: 55 zł/ os
Do lunchu serwowana woda n/g z cytryną
Kolacja serwowana:
1 danie ciepłe od 35 zł/os
1 danie ciepłe z zimną płytą od 65 zł/os
Do kolacji serwowana kawa i herbata